• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Stem op onze Sportspeeltuin

Nieuws

Rabo ClubSupport

Vanaf maandag 4 september start de stemcampagne van Rabo ClubSupport en Rensa Family Orion doet dit jaar mee. Heb jij een bankrekening bij de Rabobank? Breng dan tot en met 26 september je stem uit op onze Sportspeeltuin waarin we kinderen van 4 tot en met 7 jaar en hun ouders op een speelse manier kennis laten maken met bewegen en sporten. Je kunt stemmen via de Rabo App of op www.rabobank.nl/clubsupport

 Elke stem telt, want hoe meer stemmen, hoe groter het bedrag dat we aan het eind van de campagne van de Rabobank ontvangen. Heb je zelf geen rekening bij de Rabobank, maar jouw (groot)ouders, andere familie, vrienden of buren wel, vraag ze dan om op onze Sportspeeltuin te stemmen. Zo maken we er samen een succesvolle campagne van.

In de Sportspeeltuin wordt er vooral aandacht besteed aan tien grondvormen van bewegen: balanceren, klimmen, zwaaien, rollen, springen, rennen, gooien, schoppen, stoeien en B&M. De focus ligt niet direct op het volleybal, maar wel op de grondvormen van bewegen die belangrijk zijn binnen het volleybal, namelijk gooien en springen. Uiteraard wordt er aan de overige grondvormen van bewegen ook veel aandacht geschonken. Het gaat in de Sportspeeltuin immers om het breed motorisch ontwikkelen van de kinderen op een speelse manier.

Na een eerste begin met de Sportspeeltuin in het voorjaar van 2023, starten we eind september weer. De speeltuin is op zondagochtenden in sportzaal Kleurrijk aan het Willy Brandtplein.

Over Rabo ClubSupport
Rabobank helpt jaarlijks clubs met het waarmaken van hun ambities. Zo geeft de coöperatieve bank ieder jaar een deel van het resultaat terug aan verenigingen. Daarnaast zet de bank haar netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit doet Rabobank samen met partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende, verschillende sportbonden en maatschappelijke partners.