• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Tony Overklift Vaupel Kleyn overleden

Nieuws

Tony was een Orion-clubman bij uitstek

Helaas ontvingen we dinsdag 26 oktober het bericht dat Tony Overklift Vaupel Kleyn ons in de nacht van maandag op dinsdag 26 oktober is ontvallen. Tony was al langere tijd ziek en is 65 jaar geworden.

Hij was een Orion-clubman bij uitstek. Tony trainde damesteams en mixteams, zowel competitie als recreanten. Hij floot wedstrijden en was lijnrechter indien nodig. Als er een beroep op hem werd gedaan, kon je altijd op hem rekenen. Kortom, Tony was een clubman pur sang.
Maar hij speelde ook het liefst zelf mee. Dat deed hij met veel passie, maar altijd met respect voor zijn teamleden. Iedereen die Tony als trainer heeft meegemaakt, liep met hem weg. We verliezen in hem een zachtaardige volleybalvriend.

De laatste acht jaar voor het coronatijdperk maakte Tony ook deel uit van, zoals hij het noemde, de ‘Moerbeke clan’. Een groep recreatieve volleybaldames en -heren die in het Belgische Moerbeke begin juli jaarlijks neerstreken voor een in alle opzichten sportief toernooi en gezellig weekend.

Tony genoot immens van deze weekenden en was al vroegtijdig in de weer met marinades die hij verzorgde voor de zelf in elkaar geknutselde barbecue als opening van het mooie weekend. Hij was een Bourgondiër van de bovenste plank en een stille genieter van alles wat er zich rond hem afspeelde.

We zijn verdrietig maar voelen ons ook dankbaar dat we onder en met hem konden volleyballen.

Namens de hele vereniging wensen we de vriendin van Tony, zijn familie en alle naasten heel veel sterkte.

Team ‘Moerbeke clan’ Orion Recreatief


De Tony Plusgroep met geheel rechts knielend Tony Overklift Vaupel Kleyn.