• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Anna Volman gelóóft in winst D1

Teamnieuws dames 1, Uncategorized

Dit heb ik nog nooit meegemaakt

Hoi allemaal, ik ben Anna Volman en libero van Dames 1. Ik speel sinds mijn zesde bij Orion en ben trots dat ik uiteindelijk deel mag uitmaken van dit gezellige team.

Even een zijsprongetje: ik zit in mijn derde jaar Rechtsgeleerdheid op de Radboud Universiteit in Nijmegen en ben volop bezig met mijn laatste bachelor om volgend jaar master burgerlijk recht te doen. Naast studeren en schrijven van mijn scriptie, die heel wat tijd kosten, ben ik vier keer in de week druk met volleyballen.

Ik boek progressie, vind ik, maar wil me verder als libero ontwikkelen en dat moet lukken met deze enthousiaste groep. Het hernieuwde Dames 1 moest, door vele wisselingen, van ver komen en heeft ondanks tegenslagen de moed er in gehouden.

Na maanden van bloed, zweet en tranen, is het ons eindelijk gelukt de eerste winst van dit seizoen binnen te slepen. Tegen Donitas 2 haalden we er zelfs de regionale pers met levensgrote foto mee. Met alle goede hulp en support die we afgelopen tijd hebben gehad en natuurlijk door onze eigen wilskracht, hebben we met 3-1 gewonnen.

Het mooie aan ons team is dat wij na al die teleurstellingen nooit hebben opgegeven en dat wij er weer elke week staan. Dit is iets wat ik nog nooit heb meegemaakt. Ik ben echt heel erg blij.  Ik hoop dat we deze drijfveer blijven behouden en dat we vanaf nu meerdere wedstrijden gaan winnen. Ik geloof erin.

Tekst: Anna Volman
Foto’s: Martien Wassink en Robert van de Gevel
Foto aanhef: Anna Volman in actie, tweede van links