• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Bekerstunt Heren 2 met ZVH

Nieuws, Wedstrijdverslagen heren 2

Heren 2 en Heren 1 Orion mogelijk tegen elkaar in de kwartfinale

Rensa Family Orion Heren 2 plaatst zich middels een overtuigende overwinning op eredivisionist Scherp ZVH voor de kwartfinale nationale beker.

Heren 2 nam het dinsdag 12 december in de 1/8 finale van de nationale beker op tegen het in de eredivisie uitkomende Scherp in Packaging ZVH.
In de eerste set van de wedstrijd werd voor een rijkelijk gevulde tribune duidelijk, dat onze mannen niet waren opgewassen tegen het powervolleybal van de gasten uit Zevenhuizen. De huidige nummer acht van de eredivisie ranglijst maakten hun favorietenrol waar door met effectief volleybal de eerste set ruim te winnen.
Vanaf halverwege set 2 waren de rollen echter omgedraaid. De gastheren uit Doetinchem lieten met gedegen spel zien waarom ze tegen de top van de ranglijst in de Topdivisie A aanschuren en de laatste maanden bezig zijn met een prima reeks aan overwinningen. Set 2, 3 en 4 werden met overtuiging gewonnen. Plaatsing bij de beste acht teams van Nederland, middels deze daverende verrassing, werd een feit.

In de laatste acht wachten we met geduld de uitslag af van de wedstrijd Active Living Orion – PDK Huizen. Het zou mooi zijn als we komen tot een treffen met het team dat zijn oorsprong kent vanuit onze club.

Wedstrijd:
Dinsdag 12 december SaZa Topsporthal Doetinchem
Rensa Family Orion HS2  –  Scherp in Packaging ZVH HS1
Uitslag: 3 – 1
Setstanden:  15-25, 25-21, 25-18, 25-19
Tekst: Marco Buiting
Foto’s: Hans van Dijk
Foto aanhef: Robin Jansen haalt uit.

 


Shalev Saada haalt uit.


Overleg met de trainers Marco Buiting en Mats Bleeker.


Een dolenthousiast publiek brengt hulde op de overwinning.


En de ploeg is er niet minder blij om.