• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Dames 1 komt wat laat op dreef

Nieuws, Wedstrijdverslagen dames 1

Rensa Family Orion DS1  –  Dash DS1: 1 – 3

Zaterdag 14 oktober was het weer tijd voor een Super Saterday. Deze keer namen we het op tegen Dash Dames 1. Omdat Vorden naast Doetinchem ligt (vergeleken andere teams), was de tribune goed gevuld met supporters. Hierdoor zat de sfeer er al lekker in. Een paar minuten na half zes klonk het eerste fluitsignaal in de SaZa-hal.

In de eerste set ging het gelijk op. Met de goede servedruk van de meiden van Dash, werd het ons meteen al lastig gemaakt. Alleen wanneer we deze onder controle wisten te houden, konden wij ook veel druk zetten met onze aanval. Uiteindelijk was dat niet genoeg om de set aan onze kant te houden.

In set 2 en 3 werden er veel eigen fouten gemaakt waardoor er veel punten direct naar Vorden gingen. Zonde, want als we de bal goed kregen, maakten we het direct af. We konden onze fouten niet op tijd herstellen om nog verandering in deze twee sets te kunnen brengen. Ook deze twee sets gingen naar de tegenstander.

De vierde en laatste set wisten we dat het nog niet was afgelopen. We gingen er alles aandoen om nog één puntje in Doetinchem te houden. Aan het begin van de set hadden we een sterke servedruk, waardoor we veel punten scoorden. In de richting van het eind van deze set, hielden we dit niveau goed vast. En lieten we ons niet zomaar wegslaan door een stomme opstellingsfout. Uiteindelijk wisten we de focus te houden en de set winnend af te sluiten.

Helaas niet gewonnen, maaaarrr we hebben weer nieuwe aandachtspunten om deze week weer op te trainen. Aankomende zaterdag geen wedstrijd, dus een extra week om hard aan de slag te gaan met ons allemaal.

 

 

Wedstrijd:
Zaterdag 14 oktober SaZa Topsporthal Doetinchem
Rensa Family Orion DS1  –  Dash DS1
Uitslag: 1 – 3
Setstanden: 22-25, 12-25, 14-25, 27-25
Foto’s: Martien Wassink

Klik hier voor meer foto’s