• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Dames 1: er had méér in gezeten

Nieuws, Wedstrijdverslagen dames 1

Rensa Family Orion DS1 – TOP Zorgpersoneel/Sudosa-Desto DS3 (1-3)

Zaterdag 30 september was het tijd voor onze tweede competitiewedstrijd van dit seizoen. Voor ons de eerste wedstrijd in eigen Topsporthal met onze eerste mini van de week. De tribune was goed gevuld met publiek waardoor we nog meer gebrand waren om een mooie wedstrijd te laten zien.

In de eerste set begonnen we meteen goed aan de wedstrijd. We konden ons eigen spel spelen en hielden Sudosa-Desto onder druk met een goede servicedruk en een afwisselend spelletje. Deze set wisten wij dan ook ruimschoots naar onze kant te trekken met een setstand van 25-18.
In de tweede set kwamen we onder druk te staan door de goede service van Sudosa-Desto. Zij liepen hierdoor steeds verder uit waardoor wij op het laatste moment helaas geen inhaalslag meer konden maken. De set werd gewonnen door Sudosa-Desto met een overtuigende stand van 16-25.

Mooi potje
De tweede set snel vergeten en op naar set drie. We kwamen weer terug in de wedstrijd en liepen gelijk op. Er werd een mooi potje volleybal voorgeschoteld aan het publiek. De eindfase van deze set was dan ook erg spannend en helaas trokken wij net aan het kortste eind. De setwinst ging naar Sudosa-Desto met een stand van 23-25.

De vierde set was voor ons de laatste kans om de wedstrijd nog te keren en kans te maken op de winst. We bleven redelijk bij, maar Sudosa-Desto was ons de hele set net een paar punten voor. We wisten de wedstrijd niet meer naar ons toe te draaien waardoor de winst naar Sudosa-Desto ging. De eindstand van deze set was 21-25.

Meer
Er zat zeker meer in, maar het kwam er in deze wedstrijd niet helemaal uit. Door teveel eigen fouten bleven we achter de feiten aanlopen. We hebben nog één puntje weg kunnen snoepen van Sudosa-Desto en daar moeten we het voor nu mee doen. Met de nodige verbeterpunten gaan we deze week weer hard aan de slag en maken wij ons op voor de volgende wedstrijd.

Zaterdag 7 oktober 2023 spelen wij om 18.00 uur in Klazienaveen tegen BBQ Time Tjoba DS1.

 

Wedstrijd:
Zaterdag 30 september SaZa Topsporthal Doetinchem.
Rensa Family Orion DS1 – TOP Zorgpersoneel/Sudosa-Desto DS3
Uitslag: 1 – 3
Setstanden: 25-18, 16-25, 23-25, 21-25

Foto’s Martien Wassink
Klik hier voor meer foto´s van deze wedstrijd