• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Dames 1 pikt één puntje mee

Nieuws, Wedstrijdverslagen dames 1

Tornado Geesteren DS1 – Rensa Family Orion DS1: 3 – 1

Ook zaterdag 18 november mochten we weer afreizen naar de thuisbasis van tegenstander, deze keer was dit Tornado Geesteren. Voor het eerst stonden we met elf meiden langs het veld. Hoewel iedereen niet even fit was, stonden we wel met een goede basis in de sporthal in Geesteren.

Wat er in de eerste set gebeurde, was moeilijk te verklaren. De serves van Tornado zette ons in een moeilijke positie. Het werd lastig om dit onder controle te krijgen, waardoor er niet genoeg kracht achter onze aanval gezet kon worden en deze set niet winnend konden afsluiten.

In set twee begonnen we sterk: meer druk op de serve, maakten mooie punten met de aanval. Maar konden niet genoeg geven om deze set aan onze kant te houden.

De derde set begon in een goede flow. De dingen die goed gingen werden meegenomen en doorgezet in deze helft van de wedstrijd. Toch bleef de servedruk hoog. Hoewel we zeker de gaatjes opzochten en het block goed zat, konden we belangrijke punten scoren. Ook hierin trok Geesteren aan het langste eind.

De vierde set, ook al was dit de laatste, konden we er nog steeds voor zorgen om met een puntje naar huis te gaan. En dat gebeurde, het vertrouwen dat we hielden in elkaar, zorgde ervoor, dat we samen mooie punten konden scoren. Deze focus bleef tot de laatste bal hangen en zo konden we deze set aan onze kant houden.
Iets is beter dan niets. Met één puntje terug naar Doetinchem, dat voelt lekker. Op naar volgende week. Dan spelen we eindelijk weer in de vertrouwde SaZa hal in Doetinchem. Tot dan.

 

Wedstrijd:
Zaterdag 18 november in sporthal De Ransuil Geesteren (Ov)
Tornado Geesteren DS1 – Rensa Family Orion DS1
Uitslag: 3 – 1
Setstanden:  25-12, 25-21, 25-20, 23-25