Dames 1: rust in spel ontbrak

Nieuws, Wedstrijdverslagen dames 1

VC Sneek DS2 – Rensa Family Orion DS1: 4 – 0

Na een lange reis gingen we vol goede moed van start tegen VC Sneek. We hoopten wat punten mee terug te kunnen nemen.

De eerste set wisten we nog goed mee te komen. We kwamen redelijk in ons eigen spel maar door toch een teveel aan eigen fouten ging Sneek er met de winst vandoor (25-21).
In set 2 liepen we als snel achter waardoor Sneek al snel een grote voorsprong nam waar wij niet meer van terug wisten te komen. Ons spel was chaotisch en het lukte niet om de rust terug in het spel te brengen. Deze set ging dan ook naar Sneek (25-14).
Set 3 was bijna een kopie van set 2. Al snel kwamen we ook in deze set op een ruime achterstand en bleef Sneek de baas in de wedstrijd. De set ging dan ook met dezelfde stand als set 2 naar Sneek (25-14).
In de laatste set hoopten we nog wat te kunnen doen, waardoor we misschien nog één puntje mee terug konden nemen. Helaas zat dit er niet in en verdienden we dat puntje ook niet met het spel dat we deze wedstrijd lieten zien. De overwinning ging naar Sneek (25-17).
Heel erg balen dat we het niet hebben kunnen laten zien in deze wedstrijd en dat we geen punten hebben gepakt.
Deze wedstrijd snel vergeten en op naar de volgende.
Zaterdag 4 november spelen we tegen de huidige koploper PDK Huizen DS1.