• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Eerste vijfpunter voor Heren 2

Nieuws

Rabobank Orion Volleybal HS2- Apollo 8 HS1: 4 – 0

In deze wedstrijd tegen het Bornese Apollo was het de heren met name te doen om het verbeteren van het spel. Apollo 8, aantredend in een aangepaste opstelling vanwege een aantal blessures, had in de wedstrijd in Borne al laten zien tactisch behoorlijk van leer te trekken.

Met die wetenschap trok de sterkste opstelling van Eric Maan ook ten strijde. Set 1 kun je benadrukken als ‘roestig’. Apollo hield gelijke tred tot aan de 20, daarna maakten we het verschil en trokken dit door tot en met set drie. Zelfs vanaf set drie, in een aangepaste opstelling op meerdere plekken, bleken we het verschil maken Duidelijk zichtbaar was, dat Apollo niet in optimale doen was.
Set vier bracht ons zelfs de mogelijkheid om te spelen met de Heren 3-jongelingen Jelte Stelwagen en Rik Reinders (aka ‘de broer van Henk’) en ze wat extra ervaring op te laten doen. De heren lieten zien al lekker mee te kunnen ballen op eerste divisie-niveau. Zelfs werd een aantal setpoints tegen gekeerd, waardoor de eerste vijfpunter van het seizoen voor Heren 2 een feit is.

Het is zaak om met name het niveau uit set twee door te trekken naar de wedstrijd van volgende week tegen VoCASA 2 in Nijmegen. Deze promovendus staat in verliespunten gelijk met ons, dus verwachten we weer een interessante pot.

Wedstrijd:
Zaterdag 1 februari 2020 in de SaZa Topsporthal
Rabobank POrion Volleybal HS2 – Apollo 8 HS1
Uitslag: 4 – 0
Setstanden: 25-22, 25-12, 25-16, 30-28
Verslag: Marco Buiting
Foto aanhef: Hans van Dijk

Heren 2 op de foto met de courtcrew in de wedstrijd tegen Apollo, Jongens C2.


Simon Eelderink gaat scoren. Foto Hans van Dijk.


Foto Hans van Dijk.

Meer foto’s van deze wedstrijd.