• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Sem: ‘Ik ben best beetje chaotisch’

Nieuws, Teamnieuws heren 2

Ik ben Sem Berendsen, 17 jaar en kom uit het kleine dorpje Ulft. Na 11 jaar en heel wat teams verder ben ik dan eindelijk bij het mooie Heren 2 van Rensa Family Orion terechtgekomen. Een hele eer.
Ik ben over het algemeen best wel chaotisch en dat komt vandaag toch weer pijnlijk naar boven. Ik kom er namelijk een uurtje van tevoren achter dat ik dit stukje moet gaan schrijven. Ik ga dus snel wat proberen in elkaar te zetten. En als het allemaal niet wil lukken kan ook altijd ChatGpt nog handig van pas komen.

Laten we beginnen met hoe we dit seizoen zijn afgetrapt. Na een goede voorbereiding waarin we veel hebben gewonnen was daar onze eerste competitiewedstrijd. Wat tevens ook ons teamweekend was. We speelden in Nijmegen tegen VoCASA en wonnen overtuigend met 3-1. Eerste punten in de pocket.
Maar daarna begon het echte feest pas. Omdat ik nieuw was in het team kreeg ik een vriendenboekje in handen, dat ik zo vol mogelijk moest proberen te krijgen. En na een avond goed feesten en met een beetje hulp van Robin kon ik om 4 uur  ’s nachts tevreden terug naar het hotel met een vol vriendenboekje. Goed begin van het volleybaljaar.

De daaropvolgende wedstrijd boekten we nog een beter resultaat dan we in Nijmegen deden. Na goed spel wonnen we in onze eigen sporthal met 3-0 van Keistad. Onze meest recente wedstrijd is er daarentegen eentje om snel te vergeten. Na een lange reis van ruim twee uur naar Enkhuizen, verlieten we het veld met een pijnlijk 3-1 verlies. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel. Ik heb wel mijn debuut mogen maken. Dus op naar meer!

Sem Berendsen
Heren 2