• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Nady: Overstap verliep prima

Nieuws, Teamnieuws dames 1

Hallo allemaal, ik ben Nady Koster, 20 jaar en de nieuwe diagonaal van Dames 1. Op dit moment derdejaars student Docent en Kennismanager Bloemsierkunst in Wageningen. Naast twee dagen in de schoolbanken sta ik ook twee dagen per week voor de klas in Borculo.

Sinds mijn vijfde speel ik met veel plezier dit mooie spelletje al. Dit is zoals in de volksmond gezegd wordt: mij met de paplepel in gegoten. De familie Hordijk is een echte volleybalfamilie. Dit is mijn zevende seizoen bij Orion. U zal vast wel denken: ,,Een nieuwe diagonaal Hoezo?”

Begin dit seizoen was ik te vinden bij Dames 4 van Rensa Family Orion. Na de kerstvakantie ben ik doorgeschoven naar het eerste. Voor mij een hele stap, van 1e klasse naar 1e divisie. Dat was niet niks. Het scheelde dat de meiden voor mij niet onbekend  waren. Toen ik nog bij Dames 4 zat, trainde ik één keer in de week mee bij Dames 1 om mijzelf te ontwikkelen. De overstap verliep prima, want ik werd door de meiden met open armen ontvangen.

De stijgende lijn van de laatste weken proberen we  de komende wedstrijden voort te zetten. Want eerlijk is eerlijk, de strijdbijl is nog niet begraven. We kunnen nog uit de P/D-positie stijgen. Als nieuwe aanwinst probeer ik mijn steentje zo goed mogelijk bij te dragen om zo veel mogelijk punten uit het vuur te slepen.

Tekst: Nady Koster
Foto aanhef: Robert van de Gevel