• Albrand
  • Gafco
  • Rensa
  • Netterden
  • Hawi
  • CAD2M
  • Ubbink

Noortje: ‘We zijn al flink op weg’

Nieuws, Teamnieuws dames 1

Twee weken geleden alweer, de eerste thuiswedstrijd. Voor mij overigens ook de eerste wedstrijd in de Topsporthal bij Dames 1. Afgelopen seizoen speelde ik voor het eerst bij Rensa Family Orion, in de MA1.

Daarvóór speelde ik bij Smash’68 in ‘s-Heerenberg. Ik koos ervoor naar Orion te gaan, omdat ik op een hoger niveau wilde volleyballen om mezelf meer te ontwikkelen. Bij de overstap had ik natuurlijk nooit gedacht, dat ik een jaar later op 15-jarige leeftijd al in Dames 1 zou spelen.

Zoals al heel vaak gezegd, is Dames 1 een nieuw team met ervaren èn onervaren speelsters. Als team hebben we ons de afgelopen tijd al goed weten te ontwikkelen. Natuurlijk is er nog veel werk aan de winkel, maar we zijn al flink op weg.
Elke week is er verbetering te zien en iedereen helpt elkaar. Ongeacht ervaren of onervaren, jong of iets ouder, iedereen wil beter worden. Daar hebben we elkaar voor nodig. Ondanks dat de samenstelling van ons nieuwe team pas laat bekend was, vind ik het een gezellig team. Ik word super goed geholpen door iedereen.
Daardoor kan ik mijn doel voor aankomend seizoen waarmaken. Daar ben ik de meiden en ook Henk en Sanne nu al erg dankbaar voor. Ik wil mezelf namelijk zo snel mogelijk ontwikkelen, zodat ik me volledig kan inzetten voor het team en eventueel kan doorgroeien naar het niveau wat ik kan bereiken.
Dit nieuwe seizoen ga ik mijn uiterste best doen voor het team. Ik hoop dat we als team ons niveau flink kunnen verbeteren en dat we het beste resultaat eruit kunnen halen.

Ik vind het een grote eer om in Dames 1 te spelen en ik heb er super veel zin in.

 

Noortje Bouwhuis
Dames 1