• Ubbink

Dames 1: Goed spel, maar ook foutjes

Nieuws, Wedstrijdverslagen dames 1

Prima Donna Kaas Huizen DS1 – Rensa Family Orion DS1: 4 – 0

Zaterdag 4 november moesten wij helaas weer zonder punten vertrekken. Een zware pot stond op het programma, namelijk tegen PDK in Huizen, de huidige koploper. Toch gingen wij vol pit de wedstrijd in.

Tijdens de eerste set kwamen we verrassend goed mee met de tegenstander. Onze verdediging stond goed waardoor wij aardig wat ballen van de grond haalden. Daarnaast maakten we aanvallend mooie punten. Helaas was het niet genoeg en ging de tegenstander er uiteindelijk met een 25-19 vandoor.

Tijdens set twee kakten wij in, we maakten te veel eigen fouten waardoor de tegenstander vrij uit kon spelen. 25-16.

Gelukkig herpakten wij ons en begonnen we set drie weer sterk. Met een aantal mooie services wisten wij druk uit te oefenen bij de tegenstander, waardoor wij zelf aan het spelen kwamen. We lieten goed spel zien. Helaas maakten we ook aan het eind van deze set een aantal eigen foutjes, waardoor we aan het kortste eind trokken. 25-22.

Energie
In de laatste set was de energie verdwenen, waardoor we ook deze verloren met 25-18. Mooie, maar ook minder mooie dingen laten zien. Dingen waar we op verder kunnen bouwen en dingen waar we aan moeten werken. Een leerzame wedstrijd dus.

Aankomend weekend hebben wij wegens omstandigheden geen zaalhuur, waardoor deze wedstrijd is verplaatst. Wij zullen dus op 18 november weer in actie komen. Twee weekjes de tijd om dus weer hard te trainen. Tot dan!