• Ubbink

Wedstrijd met twee gezichten

Nieuws, Wedstrijdverslagen heren 3

ROOT Twente ’05 HS1 – Rensa Family Orion HS 3: 3 – 2

Zaterdag 16 maart speelden we onze uitwedstrijd in het Twentse Tukkerland. Vertrek:  10:30 uur. Voor sommigen een flashback naar hun jeugdjaren. Desalniettemin vertrok de oranje-brigade vol goede moed. Na een kleine tussenstop in het idyllische Lichtenvoorde werd de Overijsselse grens overgestoken.

In Enschede begon de selectie voortvarend aan de warming up. Met veel passie en inzet werden de ballen bij het inslaan tegen de grond geslagen. Helaas kwam dit in de eerste set  niet tot uitdrukking  (25-18).

De tweede set moesten we uit een ander vaatje tappen (derde helft nog niet meegerekend). Dit werkte wonderbaarlijk goed. Met frivool spel en veel enthousiasme werd deze set dan ook met speels gemak binnengehaald (17-25).

Met 1-1 begonnen we vol goede moed aan de derde set. Tegen de verwachting in werden we weggeserveerd (25-10). Na een verbale wake up call door onze gedreven coach wisten we in set vier weer wat serveren,  passen, aanvallen, blokkeren en verdedigingen is (21-25).

Killer blocks
Thriller set 5! Met gespannen koppies en ietwat trillende beentjes stapten we het veld in en verkochten  onze huid zo duur mogelijk. Flitsende aanvallen en killer blocks konden helaas niet voorkomen dat we de set en de wedstrijd verloren (15-11).

De wedstrijd kende, spreekwoordelijk, twee gezichten. Met ups en iets meer downs. Gelukkig stapten we met een brede glimlach en als één team het busje in. Gezelligheid alom, maar afgelopen week gingen  we tijdens de trainingen weer vol aan de bak om onze skills te verbeteren.